kollázs1
N. Fülöp Beáta

N. Fülöp Beáta

DOLCE – ragyogóbb, mint valaha

Könyveimről...

Engem személy szerint nagyon foglalkoztatnak az emberi kapcsolatok. Ez az írásaimból is tükröződik. Elsősorban a szerelem, a szenvedély, a misztikum világa vonz. Akik olvasták a könyveimet, a szenvedélyek írójának is neveznek. Hét regényt írtam eddig, ebből hat jelent meg. Az első a

Dolce – A megbocsátás ára című könyvem

(2010-ben) nagyon mély emberi érzelmeket sorakoztat fel.  Külön büszke vagyok rá, hogy könyvem díjnyertes volt az OCÉ könyvnyomtatási pályázatán. Egy perzselően szenvedélyes, igaz szerelmi történet, amelyben a főhősök nem tudnak szabadulni az egymásnak állított érzelmi csapdából. Sorozatos érzelmi hullámvasutak, borzasztó évődések jellemzik a történetet, hatalmas szerelemmel és szenvedéllyel tarkítva, ami szinte már fáj… és tényleg. Meg fogod tapasztalni, ha elolvasod.

Bemutatom az első Dolce borítót, amin az én képmásom szerepel, kissé elfestményesítve. Akkor úgy gondoltam, ez adja leginkább vissza azt, amiről a regény szól.

A Dolce később újból megjelent, második, bővített kiadásként. A borítón is változtattam, Natalia Mentjugova, orosz fotóművésznő képére esett a választásom, ami egy (szerintem) elképesztően gyönyörű, érzékeny és érzéki, pont olyan, ami ehhez a keménytáblás, elegáns, új külsőhöz illik. 🙂 Nektek hogy tetszik?

Oszd meg ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email